Kategoriarkiv: Hus & hem

Tre egna sågverk

Derome Timber, ytterligare ett namn i Deromegruppen är ett företag bestående av tre sågverk som producerar ett omfattande sortiment av produkter till både svenska marknaden såsom exportmarknaden.

Med produkter som ytterpanel, grundmålad eller obehandlad panel, tryckimpregnerat material, konstruktionsvirke, pellets, råspontluckor, fingerskarvat, mm utmärker Derome Timber sig med kostnadseffektiva, högkvalitativa och miljövänliga produkter.
Baserat på en lång erfarenhet och med professionell personal levererar Derome Timber sina produkter till bygghandlare, hus- och takstoltillverkare, gör det själv varuhus samt till annan träindustri.

Samtidigt som Derome Timber producerar mer och mer tryckimpregnerat virke pga. ökad efterfråga investerar företaget över tre miljoner kronor i impregneringsanläggningen i Anneberg för en ökad kapacitet. En stor del av produktionen av tryckimpregnerat virke går till skandinaviska marknaden, framför allt till Sverige, Norge och Danmark.

Tryckimpregneringsanläggningen i Anneberg är inte den enda som berörs av ombyggnation i Deromegruppen utan även huvudanläggningen i Derome går genom en ändring genom bytte av såglinjen respektive på Kinnaredsanläggningen där hyvleriet byggs om. Allt detta leder till både ökad kapacitet och en större flexibilitet i leveranserna. Kapacitetsökningen efter hela ombyggnationen på alla dessa anläggningar förväntas bli i stort sätt 15 % eller ytterligare 10 000 m³ tryckimpregnerade träprodukter.

Begagnade Symaskiner

Vill du ha mer sy inspiration? Välkommen in och kika på vår sajt där vi har mängder av sytillbehör och symaskiner. Du kan även handla strykjärn, provdockor och tyger och alla tillbehör till din symaskin. Vi har allt för sömnad hos oss på Symaskinsexperten.
Våra priser på våra produkter är mycket förmånliga. Symaskiner som du hittar hos oss är märken som Pfaff, Singer och Husqvarna men du kan även köpa begagnade symaskiner. När du beställer produkter från oss har du fraktfritt när du handlar för 500 kr. Så passa på att handla alla dina sy tillbehör hos oss på Symaskinsexperten. Varmt välkommen till oss!

Går du i hustankar?

Hos oss på A-hus kommer du definitivt att hitta ditt drömställe. Du kan välja precis hur du vill ha ditt hus hos oss. Har du redan tomten så har vi redan huset åt dig. Men har du inte tomten så har vi lediga tomter till salu. Vi hjälper dig med kostnadskalkyler och räknar fram en ungefärlig boendekostnad för dig och har du också husidé lämnar vi gärna offert på den också, dessutom kostar dessa tjänster inget för dig.
Bygg ditt energisnåla hus med oss på A-hus och få en lägre energikostnad med minskad miljöpåverkan. Tveka inte utan hör av dig till oss så gör vi tillsammans upp en plan för dina drömmar. Varmt välkommen!

Möbler i naturmaterial

Letar du efter gardiner i naturmaterial så har vi på Norrgavel vackra gardiner för dig. Vi har gardiner med 100 % lin. Vi har mattor som är handknutna eller naturknutna. Ja, vi har mängder av olika vackra ting för dig som gillar vackra natur material. Våra möbler är idag alla gjorda av naturmaterial och är formgivna av Nirvan Richter. Dessutom när du köper möbler av oss så skapar du din egen möbel genom att välja det träslag du vill ha och olika textilier.  Så tveka inte att besöka oss i våra butiker eller vår sajt där du kan beställa via postorder om du har svårt att ta dig till våra butiker. Varmt välkommen!

Här hittar du vårt sortiment av möbler.

Jabo träprodukter

Jabo, den starkaste leverantören av träprodukter. Vi har lång erfarenhet av trä och vår kunskap är stor. Köper du ett förråd hos oss får du både kvalitet och produkten till ett mycket bra pris. Du kan själv bestämma vilket material du vill ha och även på vilken storlek du vill ha det. Varför inte skaffa ett förråd som du kan ha till ved och cyklarna under tak. Ett extra utrymme på ditt förråd på 3,5 kvm. Kika in på vår sajt så ser du vilka olika varianter vi har att erbjuda dig. Du kommer att bli mycket förvånad över priser vi erbjuder för den kvalitet vi har på våra produkter. Välkommen till www.jabo.se.