Kategoriarkiv: Byggvaror

Tre egna sågverk

Derome Timber, ytterligare ett namn i Deromegruppen är ett företag bestående av tre sågverk som producerar ett omfattande sortiment av produkter till både svenska marknaden såsom exportmarknaden.

Med produkter som ytterpanel, grundmålad eller obehandlad panel, tryckimpregnerat material, konstruktionsvirke, pellets, råspontluckor, fingerskarvat, mm utmärker Derome Timber sig med kostnadseffektiva, högkvalitativa och miljövänliga produkter.
Baserat på en lång erfarenhet och med professionell personal levererar Derome Timber sina produkter till bygghandlare, hus- och takstoltillverkare, gör det själv varuhus samt till annan träindustri.

Samtidigt som Derome Timber producerar mer och mer tryckimpregnerat virke pga. ökad efterfråga investerar företaget över tre miljoner kronor i impregneringsanläggningen i Anneberg för en ökad kapacitet. En stor del av produktionen av tryckimpregnerat virke går till skandinaviska marknaden, framför allt till Sverige, Norge och Danmark.

Tryckimpregneringsanläggningen i Anneberg är inte den enda som berörs av ombyggnation i Deromegruppen utan även huvudanläggningen i Derome går genom en ändring genom bytte av såglinjen respektive på Kinnaredsanläggningen där hyvleriet byggs om. Allt detta leder till både ökad kapacitet och en större flexibilitet i leveranserna. Kapacitetsökningen efter hela ombyggnationen på alla dessa anläggningar förväntas bli i stort sätt 15 % eller ytterligare 10 000 m³ tryckimpregnerade träprodukter.

Jabo träprodukter

Jabo, den starkaste leverantören av träprodukter. Vi har lång erfarenhet av trä och vår kunskap är stor. Köper du ett förråd hos oss får du både kvalitet och produkten till ett mycket bra pris. Du kan själv bestämma vilket material du vill ha och även på vilken storlek du vill ha det. Varför inte skaffa ett förråd som du kan ha till ved och cyklarna under tak. Ett extra utrymme på ditt förråd på 3,5 kvm. Kika in på vår sajt så ser du vilka olika varianter vi har att erbjuda dig. Du kommer att bli mycket förvånad över priser vi erbjuder för den kvalitet vi har på våra produkter. Välkommen till www.jabo.se.