Kategoriarkiv: Mode

Stort utbud av tillgängliga varumärken

På Sealife.se möts du av ett mycket stort men väl utvalt utbud av kläder, jackor, skor och sjö och segelkläder från många exklusiva märken från runt om i världen. Samtliga märken som omfamnas in i Sea Lifes sortiment garanterar mycket hög kvalitet och produkter med alltid väl bearbetad design.

Stilren och snygg design kan ju dock ta olika utryck vilket naturligtvis också reflekteras i intrycket återgivet av till exempel Barbour Internationals motorcykelsinspirerade kollektioner, eller i Stutterheims många modeller av regnrockar, vilka är utformade med klara traditionsklingande mått.

Andra representerade märken på Sealife.se inkluderar Barts som fokuserar på trendiga mössor och halsdukar; Cremieux som producerar bekväma och sofistikerade kläder som gärna presenteras tillsammans med kreativa färgval och smarta och diskreta detaljer; italienska Dolomite som huvudsakligen är en skotillverkare men vars verksamhet på senare tid har växt för att numera innefatta även jackor; även väskmärket Filson vars väskor bygger på en 100-årig tradition och som alltid levereras tillsammans med en livslång garanti.

Dessa och mycket mer finns tillgängligt på Sealife.se för att utforskas vidare. Sea Life erbjuder alltid fri frakt på alla inköp via webbutiken på Sealife.se och dessutom fri retur till någon av sina butiker i Stockholm eller Malmö.