Plastback med egenskapen av en vanlig back

Oavsett om det gäller transport mellan tillverkare och användare, intern transport eller lagring av varor har vi på MoveTech hittat en av dem enklaste vägarna dit. Med produkter som unibackar, returbackar eller vikbara backar som en liten del av backsortimentet når vi fram till våra kunder på ett snabbt och professionellt sätt.

Med egenskaper som maximal invändig volym, EUR-pallanpassade former, vikbarhet eller staplarmöjligheter når vara backar kundernas mål i snabb takt. Ett inte mindre viktigt egenskap som dessa produkter innehar är användning av ett visst material i tillverkningen av vissa plastbackar, nämligen det återvinningsbara, livsmedelsgodkända materialet HD-polyeten som gör plastbackarna både miljövänliga och hygieniska. Andra egenskaper dessa plastbackar har är bl.a. en stor tålighet mot de flesta typer av kemikalier samtidigt som de tåler temperaturer mellan -40°C och +90°C.

MoveTech fortsätter att använda all kunskap som företaget har samlat hittills och strävar vidare mot en ökning av sortimentet plastbackar så väl som andra produkter genom en tät kontakt med kunder. Ett seriös och professionell bemötande av våra kunder är det som man ska förvänta sig när man kommer i kontakt med MoveTech, antingen via telefon eller via email.